Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (4.08 secunde)
Inteleg nerabdarea unora de a trece din Opozitie la putere, pentru asta fac politica. ... Asta l-a si facut mare pe general, i-a conferit rolul de balama, i-a marit importanta pe scena politica.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prin aceasta declaratie politica doresc sa salut organizarea in aceste zile la Bucuresti a intalnirii regionale a tarilor membre NATO de pe Flancul de Est al Aliantei.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata : ... Ma refer in aceasta declaratie politica strict la blocarea vanzarii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata "Rezultatele economico-sociale sunt proba bunei guvernari", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Politica nu a fost si nu va fi niciodata un joc al gentleman-ilor, oricat ne place sa pretindem contrariul.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare. ... M-as bucura ca in viitor sa am o declaratie politica in care sa spun:
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Sunt aproape convins ca aceasta declaratie politica nu e de interes pentru Domnul Traian Basescu.
Senatorul Badea Leonardo a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... (Calatoria lui Edmund Crishull in Tara Romaneasca, 1702) Declaratia mea de astazi nu este o declaratie politica, in nota cu care ne-am obisnuit, ci o dorinta si un apel de suflet:
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata Denigrarea profesiei de medic, pe care o puteti citi in continuare. Incep aceasta declaratie cu o mentiune:
Senatorul Victor Mocanu a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Prin aceasta declaratie politica, doresc sa felicit, ca senator al Romaniei, propunerea facuta de Comisia Europeana in sensul deschiderii complete a pietei UE pentru vinurile moldovenesti.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Valcov Darius Bogdan a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ce trebuie sa invatam din zapada cazuta din abundenta la sfarsitul lunii ianuarie 2014", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Uniunea Comunelor Graniceresti Nasaudene, aparatoarea drepturilor urmasilor granicerilor nasaudeni sau samsar imobiliar? ... Dovada si aceasta declaratie politica!
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "7 aprilie Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata " Un mediu curat ne poate asigura baza pentru sanatatea noastra", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prezenta declaratie politica este prilejuita de marcarea Zilei Mondiale de lupta impotriva cancerului.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica referitoare la atacul terorist de la Paris, pe care o puteti citi in continuare. ... Prin prezenta declaratie politica, doresc sa transmit, in calitate de membru al Parlamentului Romaniei, condoleantele mele familiilor celor ucisi in acest atentat abject.
Senatorul Florian Popa a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica prin care saluta majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul sanitar.
google-analytics.com